Elektrotechniek

Elektrotechniek
Dit is in het kort gezegd alles waar een batterij,  een accu , een netsnoer of schakelaar aan vastzit. Denkt u daarbij aan licht- en krachtstroom en besturingsinstallaties met bijbehorende schakelkasten, kabelgoten en verlichtinginstallaties. Maar ook inbraakbeveiliging, brandmeld- , geluid- en communicatie-installaties. Elektrische installaties zijn in ons dagelijkse leven niet meer weg te denken, ze zijn onmisbaar voor het functioneren in onze samenleving.

Van A tot Z
Be-Advised® adviseert en begeleidt u van A tot Z bij elektrotechnische projecten voor zowel utiliteit- of woonhuisinstallaties.  Gaat u verbouwen dan kunt u beter vooraf dan achteraf bekijken welke aanpassingen meegenomen kunnen worden.  Als installaties ouder zijn dan 8 jaar dan kan vervanging van apparatuur al snel een flinke besparing opleveren.

Innovatieve technieken
Door het toepassen van moderne en innovatieve technieken verhoogt u het comfort en krijgt uw woning een modernere en milieubewuste uitstraling. Dit verhoogt de waarde van uw woning.  Daarbij  bespaart u niet alleen energie maar ook het milieu.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak.  Wij kunnen ook ’s avonds of in het weekend bij u langs komen.