Informatie

Be-Advised®
Door passie voor innovatieve techniek, wens om energie te besparen en anderen hierbij te adviseren is het idee ontstaan om het adviesbureau Be-Advised® te beginnen.

Onafhankelijk
Be-Advised® is een onafhankelijk en erkend adviesbureau en tevens door de overheid gecertificeerd KBI- en ISSO EPA adviseur voor het opstellen van EPA-W maatwerkadviezen en Energie-indexen. Wij kunnen u adviseren bij het ontwerp, calculeren en tekenen van hoogwaardige installaties. Wij denken in energiezuinige concepten, duurzame en onderhouds- vriendelijke oplossingen in een gezonde werk- en leefomgeving.

Beter milieu
Door uitputting van onze natuurlijke energiebronnen en de stijgende kosten voor energiegebruik moeten we wel actie ondernemen. Ook de uitstoot van CO2 moet gereduceerd worden. Wij willen  duurzame toepassingen stimuleren door te investeren  in technische oplossingen. Energiebesparing levert ons direct comfort verbetering en financieel voordeel op en draagt bij tot een beter milieu. Bedrijven en instellingen kunnen hierdoor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hier staan wij voor!

Kwaliteit
Kennis, kunde en kwaliteit staan bij ons voorop. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid  vinden wij uitermate belangrijk. Wij staan open voor ideeën en suggesties van onze klanten. Be-Advised® adviseert.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak.  Wij kunnen ook ’s avonds of in het weekend bij u langs komen.