Bedrijfsinformatie

Be-Advised®
Be-advised® is in 2012 opgericht om de jarenlange ervaring in de elektro en installatie techniek, te gebruiken om onafhankelijk advies te verstrekken. Be-advised® is een geregistreerd handelsmerk, geregistreerd bij het merken buro BBIE.

Trias Energetica
Be-Advised® werkt volgens het stappenplan van Trias Energetica om zo energiezuinig mogelijk te ontwerpen. De basisregels voor het duurzaam ontwerpen van gebouwen zijn.

  • Energieverspilling voorkomen, zorg voor compacte bouw en geïsoleerde gevels en daken
  • Zo energetisch mogelijk omspringen met restwarmte en verwarming/koeling van gebouwen
  • Gebruik maximaal energie uit duurzame bronnen, zoals wind-, water- en zonne-energie; door installatie van een warmtepomp, warmtekrachtkoppeling of zonnecellen.

Onafhankelijk advies
U wilt energie besparen op uw woning? Wij kunnen u  een onafhankelijk advies voor een comfortabele en energiezuinige woning geven, die geheel aan uw wensen voldoet. Dit advies is onafhankelijk, zodat u met het advies de markt op kunt gaan. Dit houdt in, dat u zelf bepaalt wie het plan uitvoert, en welke aannemer u in handen neemt. Maar wij kunnen u ook helpen met het aanvragen, inventariseren en controleren van  offertes. Daarna kunnen wij u begeleiden in de uitvoering van nieuwbouw en/of renovatieprojecten. U maakt uiteindelijk zelf de keuze

Ervaring en vakkennis
Heeft u een bedrijf en vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk? Dan willen wij u graag laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.  Een goed (installatie)advies en de juiste energiebesparende maatregelen maken het verschil. Wij hebben hiervoor de ervaring en vakkennis in huis.

Energielabel
Voor het verkrijgen van het definitieve Energielabel van u koop- of huurwoning, bent u als eigenaar bij Be-Advised® aan het juiste adres . Uw woning wordt door Be-Advised® beoordeeld volgens de wettelijke eisen en het de verkregen Energie-index wordt omgezet in het definitieve Energielabel.  Kijk verder bij → Energie Prestatie Label

Energie-index
Na opname van ruim 150 woningeigenschappen, bepalen wij door nauwkeurige berekeningen de Energie index van uw woning. De Energie-index geeft een gedetailleerd inzicht in de energetische prestatie van uw woning, waarmee een gefundeerde basis wordt verkregen om de juiste energiebesparende maatregelen te kunnen toepassen. Deze Energie-index hebben verhuurders nodig voor het berekenen van het Woningwaarderingsstelsel (WWS). De Energie-index wordt door onze EPA adviseur opgesteld en aangevuld met het gratis Energielabel. Be-Advised® werkt in opdracht van eigenaren, makelaars, vastgoedbeheerders en verhuurders van (vakantie)woningen. Kijk verder bij → Energie-index

Subsidies / stimuleringsregelingen
Afhankelijk van de soort investering zijn er diverse subsidie of stimuleringsregelingen mogelijk. Voor u is dit interessant, want het biedt extra mogelijkheden om een investering rendabeler te maken. Be-Advised® maakt u attent op de mogelijkheden en neemt u het werk uit handen door de gehele aanvraag voor u regelen.  Kijk verder bij → Subsidies / stimulerings regelingen

CAD-tekeningen
Wij kunnen onze ontwerpen professioneel ondersteunen met digitale CAD tekeningen. Ook voor het verwerken van revisietekeningen of het digitaliseren van bestaande tekeningen bent u bij Be-Advised® aan het goede adres.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak.  Wij kunnen ook ’s avonds of in het weekend bij u langs komen.