Certificering

Bewijs van vakmanschap
Be-Advised® is een door de overheid erkend en gecertificeerde EPA-W adviseur voor het verkrijgen van het definitieve energielabel. Be-Advised® realiseert de Energie-index volgens het kwaliteitswaarborgsysteem van BuildingLabel.com. Dit is voor u een bewijs van vakmanschap, objectiviteit en onafhankelijkheid. Het geeft u de zekerheid dat uw opdracht van A tot Z bij ons in goede handen is.

KvINL
KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Stichting kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) is het informatieloket voor certificering in de bouw- en installatiesector en geeft het bewijs van vakbekwaamheid uit. Deze certificering staat garant voor constante kwaliteit.

QBISnl
QBISnl is het kwaliteitsregister bouw- & installatiesector en beheert het overzicht van gecertificeerde vakmensen. Deze vakmensen zijn gecertificeerd door gerenommeerde instituten en leveren aantoonbaar vakmanschap. Onze specialist de heer O.(Bé) van der Heide staat in dit register onder EPA woningbouw vermeld.

ISSO
De ISSO voorziet de bouw/installatiesector in technische kennis over installaties en staat garant voor hoogwaardige kwalitatieve richtlijnen. ISSO zorgt o.a. samen met de NEN voor eenduidige normeringen waar de Energie-index en het Energie Prestatie Advies (EPA) aan moeten voldoen.

BuildingLabel.com
BuildingLabel.com faciliteert Be-Advised® met de kwaliteitswaarborging volgens de BRL 9005 en de actuele stand van zaken op het gebied van Energie Prestatie.

MeerMetMinder.
Be-Advised® is ook “Meer Met Minder” aanbieder voor een onafhankelijke Energie Prestatie Advies, om u op een best passende wijze te adviseren in de besparingsmogelijkheden van uw woning.

Voor vakmanschap en kwaliteit bent u bij Be-Advised® aan het goede adres.

Wilt u meer informatie? Bel ons of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak.  Wij kunnen ook ’s avonds of in het weekend bij u langs komen.