Installatietechniek

Installatietechniek
Dit heeft kort gezegd alles te maken met leidingen waar een vloeistof of gas doorheen stroomt. Denkt u aan verwarming, koeling, luchtbehandelinginstallaties en sanitaire installaties voor badkamers. Maar ook aan hemelwaterafvoer en rioleringsinstallaties.

Zijn installaties niet goed aangelegd of slecht onderhouden dan bestaat het gevaar op verstopping  en overbelasting. Hoog energieverbruik en toename van onderhoudskosten zullen de gevolgen zijn. Met vakkundig aangelegde installaties kunt u genieten van de aangename voordelen van  verwarming, ventilatie en luchtbehandeling. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Besparing
Gaat u verbouwen of uitbreiden dan is het  verstandig om vooraf te kijken welke aanpassingen meegenomen kunnen worden. Dit is eenvoudiger en goedkoper dan achteraf. Als installaties zoals uw verwarmingstoestellen ouder zijn dan 8 jaar dan kan vervanging al snel een flinke besparing opleveren. Door het toepassen van actuele en innovatieve technieken verhoogt u het comfort en krijgt uw woning een modernere en milieubewuste uitstraling. Dit verhoogt de waarde van uw woning.  Daarbij  bespaart u niet alleen energie maar ook het milieu.

Be-Advised® kan u van dienst zijn bij het ontwerpen, calculeren, tekenen (CAD) en het begeleiden van Installatietechnische projecten.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak.  Wij kunnen ook ’s avonds of in het weekend bij u langs komen.